Mi ez?
Barangolj a képernyődön! Fedezd fel Csíkszeredát és környékét gömpanorámák segítségével, a számítógéped elől. Válassz tematikus túrát vagy kedvenc helyszínt, nézz körbe, és érezd jól magad nálunk.
Kóstolj bele a csíki hangulatba! A Csíki hangulatok egy közösségi gyűjtemény, melyben egyrészt régi képeslapok, mai életképek és csíki ízek között válogathatsz, másrészt pedig Te magad is bővítheted a gyűjteményt.
Gyarapítsd a Csíki Hangulatok galériát! Segíts Te is, hogy ízelítőt adjunk a látogatóknak a vidék hangulatából: tölts fel régi csíki fényképeket, képeslapokat, készíts fényképet Így élünk mi / Csíki életképek témában, oszd meg velünk kedvenc csíki ételed receptjét, fotóját.
Barangolj térkép alapján! Nézd meg térképen az összes helyszínt, amelyről gömbpanoráma készült, szűrd a helyszíneket témák szerint, tudj meg többet az egyes helyszínekről, válassz gömbpanorámát.
Csík (Csíkszereda és környéke) kulturális és természeti értékeinek folyamatosan bővülő virtuális prospektusa, mely egyrészt újszerű módszerekkel, gömbpanorámák segítségével mutatja be a vidéket, másrészt a látogatók által is szerkeszthető.
Célunk összegyűjteni és megmutatni mindazt, amiért érdemes Csíkban élni, amiért érdemes ide látogatni.
Terveink szerint fokozatosan, több mint 100 gömbpanorámában mutatjuk be Csíkszereda kulturális, turisztikai, szabadidős helyszíneit, majd ezt követően a Csíki medence látnivalóit is.

Nézz körbe! A fontosabb látnivalókat gömbpanorámákon (Mi egy gömpanoráma?) mutatjuk be, melyek lehetővé teszik, hogy az egér mozgatásával a szó szoros értelmében “körbenézz” Csík kulturális, turisztikai, szabadidős helyszínein.

Barangolj a képernyődön! A Barangolás menüpont alatt a gömbpanorámákat tematikus virtuális túrákba fűztük, így érdeklődésednek megfelelően sétálhatsz Csíkban, barangolhatsz egyik helyszínről a másikra. Virtuális sétád helyszíneit térkép segítségével is váltogathatod.

Kóstolj bele a csíki hangulatba! A Csíki hangulatok egy közösségi gyűjtemény, melyben egyrészt régi képeslapok, mai életképek és csíki ízek között válogathatsz, másrészt pedig Te magad is bővítheted a gyűjteményt. (Mit kell tudnom a feltöltésről?)

Tölts fel és nyerj! Tölts fel a Csíki hangulatok galériába régi fotót / képeslapot Csíkról, csíki receptet fotóval vagy általad készített fényképet Így élünk mi / Csíki életképek témában, és nyerd meg kilenc díjunk egyikét.(Mit kell tudnom a versenyről?)

Oszd meg élményeidet! Írj Csík virtuális vendégkönyvébe, oszd meg közösségi oldalakon is mindazt, ami tetszik honlapunkon.

Kérdésed van az oldal használatával kapcsolatban? Keresd a válaszokat itt, vagy írj nekünk.

Látogass meg! Ha Csíkban élsz, vagy jártál már Csíkban, nézz körbe virtuálisan is, de ha még nem voltál nálunk, várunk, hogy virtuális sétád után látogasd meg a vidéket a maga valóságában is.